Ανέγερση Ξενοδοχειακής Μονάδας στην Παραλία Κατερίνης

Ανέγερση Ξενοδοχειακής Μονάδας στην Παραλία Κατερίνης

Η εταιρεία μας ανέλαβε την πλήρη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή μιας νέας σύγχρονης μονάδας ενοικιαζόμενων δωματίων στην Παραλία Κατερίνης, έργο το οποίο της ανατέθηκε από την «ASTERAS STUDIOS». Η μονάδα αποτελείται από δύο αυτόνομα κτήρια σε κοινό οικόπεδο και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την θάλασσα.

Κατά την μελέτη δόθηκε μεγάλη έμφαση στην άνεση, την ασφάλεια και τον μοντέρνο σχεδιασμό.

Κατά την κατασκευή το βάρος «έπεσε» στην ασφάλεια. Η ανέγερση μίας οικοδομής τόσο κοντά στην ακτή, και ιδιαίτερα όταν ταυτόχρονα κατασκευάζεται και υπόγειο όπως στην περίπτωσή μας, απαιτεί να μην υπάρχουν οι παραμικρές ατέλειες, κάτι το οποίο με μεγάλη προσοχή και έμφαση στην λεπτομέρεια πετύχαμε.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι κορυφαίας ποιότητας και στόχος ήταν να  δώσουν μια αίσθηση πολυτέλειας στον επισκέπτη. Η εικόνα αυτή ξεκινάει από τον χώρο της ρεσεψιόν, όπου η επιμέλεια στον σχεδιασμό και την εργονομία μας προδιαθέτει ήδη θετικά για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει. Οι χώροι των δωματίων είναι ευάεροι, ευήλιοι και ευρύχωροι έτσι ώστε να εξασφαλίζουν την άνετη διαμονή, και είναι πλήρως εξοπλισμένοι για να μπορεί ο πελάτης να νιώσει πραγματικά σαν στο σπίτι του. Ο περιβάλλοντας χώρος συμπληρώνει ιδανικά την εικόνα δίνοντας μια αίσθηση ηρεμίας και ζεστασιάς. Την τελική «πινελιά» δίνει ο προσεγμένος φωτισμός, είτε είναι ο κρυφός φωτισμός των δωματίων είτε είναι ο αριστοτεχνικά στημάνος φωτισμός του εξωτερικού χώρου.

Επίσης, επειδή πρόκειται για παραλιακή ξενοδοχειακή μονάδα, εστιάσαμε ιδαιτέρως στον βιοκλιματικό σχεδιασμό. Τα κτίρια προστατεύονται από κατάλληλη μόνωση, όλα τα κουφώματα και τα τζάμια είναι ενεργειακά υψηλής ποιότητας, και όλοι οι χώροι διαθετουν κλιματιστική μονάδα ενεργειακής σήμανσης  Α++.

Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε πλήρως, και τα «ASTERAS STUDIOS» ξεχωρίζουν σήμερα στην Παραλία Κατερίνης.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου στο asteras.com.gr

 

Πληροφορίες

Τεχνική Εταιρία

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας μας είναι ο Τόκας Δ. Αστέριος ο οποίος αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ως πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1994.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας

Please enable the javascript to submit this form